Een domotica alarmsysteem in je woning of bedrijfspand voor een gerust gevoel

Volgens de cijfers van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) vindt in ons land elk  kwartier een inbraak plaats. Bij woningen en bedrijfspanden die niet goed beveiligd zijn, kunnen inbrekers in gemiddeld dertig seconden binnendringen.

Wil je voorkomen dat er in jouw huis of bedrijfsmatig onroerend goed wordt ingebroken? Naast sloten van hoge kwaliteit is een betrouwbaar alarmsysteem in je woning of bedrijfspand cruciaal. Met een draadloos alarmsysteem of een bedraad alarmsysteem van Comfortica kun je altijd met een gerust hart van huis of naar bed gaan. Of je nu ergens achteraf woont, je (bedrijfs)eigendommen goed wilt beveiligen of gewoon een veilig gevoel voor jou en je gezin wilt creëren als je op zakenreis bent.


Alarmsysteem in de woning gekoppeld aan een meldkamer

Dankzij de bewegingsmelders en deursensoren van het alarmsysteem in de woning komt niemand ongemerkt je huis in. Er gaat gelijk een melding naar de meldkamer, je telefoon en eventueel ook een bellijst als het alarmsysteem in je woning afgaat. Alles wordt volledig naar jouw wensen geïnstalleerd om te komen tot een passend alarmsysteem. Draadloos of bedraad, met of zonder camerabewaking. Bekijk op deze pagina wat we je bij Comfortica bieden voor jouw woning, bedrijfspand en situatie.


Waarom een alarmsysteem in je woning laten installeren door Comfortica?

 • Zowel een draadloos als bedraad systeem mogelijk
 • Integratie met het domotica systeem in huis
 • Gerenommeerd Europees merk Satel
 • Bediening onder andere via smartphone mogelijk
 • Volledige installatie van het alarm in huis of bedrijfspand
 • Vervanging van het oude systeem
 • Intekening op bouwtekeningen bij nieuwbouw of renovatie


Alarmsysteem in je woning of bedrijfspand in combinatie met camera’s

Wil je letterlijk een oogje in het zeil kunnen houden? Dan kunnen we het alarmsysteem van je woning of bedrijfspand uitbreiden met camera’s. Je kunt dan 24/7 waar ook ter wereld zien wat er bij je huis of bedrijfsmatig onroerend goed gebeurt. Klik hier voor meer informatie over onze camerasystemen. Op het gebied van alarmsystemen werken we samen met het Europese merk Satel. Dit betrouwbare en gerenommeerde merk heeft als groot voordeel dat het zeer goed samenwerkt met het FIBARO domoticasysteem. Op die manier installeren we een veilig en slim alarmsysteem. Bedraad of draadloos, de keuze is aan jou. Of het nu gaat om detecteren, observeren, herkennen of identificeren, Comfortica heeft voor elk doel op het gebied van beveiliging de juiste camera.


Een bedraad of draadloos alarmsysteem als persoonlijke bodyguard

Met een Comfortica alarmsysteem in je woning of bedrijfspand weet je zeker dat je veilig zit. Aangepast aan jouw persoonlijke situatie is een bedraad of draadloos alarmsysteem als het hebben van een persoonlijke bodyguard. Wil je weten wat het beste alarmsysteem voor je woning of bedrijf is? Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en adviseren we je over het meest geschikte alarmsysteem. Draadloos of bedraad, al dan niet in combinatie met camera’s. Daarnaast komen de locaties voor de sensoren, de sirene en het bedieningspaneel aan bod.

Wil je een bedraad of draadloos alarmsysteem laten installeren in een nieuwbouw woning of bedrijfspand? Als je ons voortijdig inschakelt, kunnen we het alarmsysteem op de bouwtekeningen intekenen. Dit geldt voor bedrade en draadloze alarmsystemen.


Hoe werkt een alarmsysteem in je woning of bedrijfsmatig onroerend goed?

Vervolgens wordt het alarmsysteem in je woning of bedrijf volledig voor je geïnstalleerd. Er worden bewegingsmelders, deursensoren en een sirene geplaatst. Ook krijg je bij een bedraad of draadloos alarmsysteem een alarmkast compleet met een back-up accu. Het alarmsysteem wordt aangestuurd via een bedieningspaneel, maar kan natuurlijk ook worden bediend middels een smartphone, tablet of domotica systeem. Op de installatie van het alarmsysteem in je woning of bedrijfspand ontvang je één jaar garantie. Wil je hierna een onderhoudscontract? Ook daarmee kunnen we je bij Comfortica helpen. Wordt het tijd om een verouderd alarmsysteem in je woning of bedrijf te vervangen of wil je een nieuwe alarmsysteem integreren in uw domoticasysteem? Geen probleem! Wij bieden beide mogelijkheden als extra optie aan (meerprijs) bij zowel bedrade als draadloze alarmsystemen.


Zorgen voor veiligheid met een alarmsysteem bij je woning of bedrijf?

Wil je jouw oude alarmsysteem in de woning laten vervangen, een nieuw bedraad of draadloos alarmsysteem in je bedrijfspand laten installeren of zoek je een alarmsysteem dat is te integreren in een domotica systeem? Zoek je een goede partner bij het installeren van een draadloos of bedraad alarmsysteem en/of domotica systeem voor een nieuwbouw- of renovatieproject? Comfortica zorgt voor jouw veiligheid! Maak kennis met de mogelijkheden in ons demohuis in Enschede.

 • Zowel draadloos als bedraad systeem

 • Integratie met je domotica systeem

 • Gerenommeerd Europees merk Satel

 • Bediening o.a. via smartphone

 • Volledige installatie

 • Vervanging oud systeem

 • Intekenen op bouwtekeningen bij nieuwbouw

WhatsApp chat
Call Now Button