Een gerust gevoel dankzij uw eigen alarmsysteem

Zorgeloos wonen, werken en dus leven. Dat brengt het alarmsysteem van Comfortica u. Draadloos of bedraad en volledig naar uw situatie en wensen geïnstalleerd.

Het alarmsysteempakket van Comfortica zorgt ervoor dat u altijd met een gerust hart kunt gaan slapen. Of u nu ergens achteraf woont, uw (bedrijfs)eigendommen goed wilt beveiligen of gewoon een veilig gevoel voor u en uw gezin wilt creëren als u op zakenreis bent.

Niemand onopgemerkt

Dankzij de bewegingsmelders en deursensoren komt niemand ongemerkt uw huis in. Gaat het alarm af, dan gaat er gelijk een melding naar de meldkamer, uw telefoon en eventueel ook een bellijst.

Oogje in zeil

Wilt u letterlijk een oogje in het zeil kunnen houden? Dan kan Comfortica uw alarmsysteem uitbreiden met camera’s. U kunt dan 24/7, waar ook ter wereld zien wat er bij uw woning of bedrijfspand gebeurt. Klik hier voor meer informatie over onze camerasystemen.

Comfortica werkt voor haar alarmsysteem samen met het Europese merk Satel. Naast dat dit een zeer betrouwbaar en gerenommeerd merk is, heeft dit merk als voordeel dat het zeer goed samenwerkt met het FIBARO domoticasysteem. Veilig en slim dus.

Oud systeem

Of u nu uw oude systeem wilt laten vervangen, een alarmsysteem zoekt dat te integreren valt in uw domoticasysteem of een goede partner zoekt bij het installeren van uw alarm- en/of domoticasysteem voor uw nieuwbouwwoning; Comfortica zorgt voor uw veiligheid.

  • Zowel draadloos als bedraad systeem

  • Integratie met uw domotica systeem

  • Gerenommeerd Europees merk Satel

  • Bediening o.a. via smartphone

  • Volledige installatie

  • Vervanging oud systeem

  • Intekening op bouwtekeningen bij nieuwbouw

WhatsApp chat
Call Now Button