Elke kamer een concertzaal

Muziekliefhebber? Waarom dan alleen genieten van goede audio in uw woonkamer? Geniet van het beste geluid én beeld met de audio/videosystemen van Comfortica!

Een beetje muziekliefhebber heeft een paar kwaliteitsboxen in zijn woonkamer staan. Maar waarom alleen daar? Waarom ook geen optimaal geluid in uw badkamer, uw hobbykamer en de Spotify playlist of favoriete YouTube channel op het mobieltje van uw tieners gekoppeld aan de audio- en video in hun kamers?

Overal optimaal geluid

Dankzij de audio- en videosysteemmogelijkheden van Comfortica kunt u straks in elke ruimte optimaal genieten van beeld en/of geluid. Nieuwbouw? Laat uw audio- en videosysteem dan gelijk intekenen op de bouwtekeningen. Comfortica kan zelfs de installatie hiervan voor u aansturen en supervisen. Zo kunt u zich focussen op leukere zaken dan contact met de elektricien en zijn straks de tv-kastjes netjes uit het zicht, kunnen tv’s strak tegen de muur geplaatst worden en zijn de speakers volledig geïntegreerd in uw domoticasysteem.

Integreren

Door uw audio en video te integreren in uw domoticasysteem geniet u straks met één druk op uw mobieltje van uw favoriete muziek in uw badkamer, terwijl uw tiener ondertussen lekker diens nieuwste Spotify playlist beluisterd via de audio in zijn of haar kamer.

Multi-room audiosystemen? Geen probleem! Wilt u uw nieuwste Netflix-serie ervaren met een bioscoopgevoel? Ook dat is geen probleem. Comfortica biedt namelijk een volledige home cinema installatie. Inclusief de akoestiek! Tv kijken wordt zo nooit meer hetzelfde.

Customer experience

Ook voor uw bedrijf zijn de audio- en videosysteemmogelijkheden eindeloos. Wilt u bijvoorbeeld een omroepinstallatie die in uw warehouse even goed te horen is als in de vergaderzaal? Of in elke ruimte dezelfde achtergrondmuziek of hetzelfde videobeeld voor de ultieme customer experience? Comfortica regelt de beste audio- en videobelevenis voor u, uw personeel en uw klanten. In elke ruimte.

Geluid als in een concertzaal? Beeld en geluid als in de bioscoop? Comfortica laat het u beleven!

  • Advies over speaker locaties – inbouw en los

  • Advies keuze audio/videosystemen

  • Multi-room audiosystemen

  • Audio en/of video in elke ruimte (door)geschakeld. Of juist niet

  • Volledige integratie in domoticasysteem

  • Volledige home cinema mogelijk

  • Na 1e jaar onderhoudscontract mogelijk

WhatsApp chat
Call Now Button