Business domotica - van volledig geautomatiseerde klimaatbeheersing tot optimale beveiliging

Klimaatbeheersing in en beveiliging van uw bedrijfspand worden kinderspel met de domotica systemen van Comfortica. Gelinkt aan bijvoorbeeld uw CRM- boekingssysteem hoeft u zich over het op tijd verwarmen van ruimtes nooit meer zorgen te maken. En waar u ook bent, zelfs op zakenreis aan de andere kant van de wereld kunt u uw bedrijfspand monitoren.

De domotica systemen van Comfortica ondersteunen u bij uw dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kan uw CRM-boekingssysteem gekoppeld worden aan de thermostaat van niet alleen uw zalen maar ook het bijbehorend witgoed. Boekt een klant een ruimte dan zorgt het domotica systeem ervoor dat de ruimte op tijd verwarmd wordt en bijvoorbeeld de bijbehorende koelkast ruim van tevoren aangaat en de juiste koelgraad heeft voor het feest van uw klant gaat beginnen.

Koppeling systemen

Heeft u een kassencomplex dan zorgt Comfortica ervoor dat de temperatuur in de kassen middels raamsturing op de juiste waarde blijft. De koppeling van Cv-ketels en ventilatoren, het monitoren van de binnen- en buitentemperatuur maar ook het registreren van de windrichting zorgt ervoor dat de ramen altijd aan de juiste kant, met de juiste graad opengaan. Verlichting in uw kantoorruimtes, loodsen of sanitaire voorzieningen kunt u slim laten afstellen middels bewegingssensoren en/of gewoontes.

Energie besparen

Zo kunt u bijvoorbeeld de verlichting in uw pand aan laten gaan zodra u de auto parkeert. Of gaan de lampen branden de zodra u de deur van uw vergaderruimte opent. Niemand aanwezig in een ruimte? Dan gaan het licht en de verwarming automatisch uit. Dit kan u een flinke energiebesparing opleveren.

Beveiligen

Voor de beveiliging van uw bedrijfspand leent domotica zich ook meer dan uitstekend. Naast het slim afstellen van verlichting middels bewegingssensoren, kan het buiten- en binnen camera’s koppelen aan een naar uw wensen ingericht waarschuwingssysteem. Wordt er een verdachte activiteit geregistreerd dan wordt automatisch de verlichting in en om uw pand geactiveerd en krijgt u, en bijvoorbeeld een beveiligingsbedrijf, automatisch een melding. De live beelden van de camera’s kunt u te allen tijde bekijken, ook als u op zakenreis bent.

Comfortica ontzorgt en bespaart energie en geld. Zodat u zich kan focussen op leukere zaken.

  • Geautomatiseerde klimaatbeheersing

  • Koppeling tussen uw CRM-systeem en thermometer(s) zalen

  • Verlichting gekoppeld aan bewegingssensoren

  • Live camera footage 24/7, waar u ook bent

  • Aansturen ramen kassencomplex op basis van weersomstandigheden

  • Voldoen aan horecaveiligheidseisen rondom bv Legionella door controle en aansturen temperatuur watertanks

WhatsApp chat
Call Now Button