Houd uw systemen up to date met de service van Comfortica

Of u nu alleen een domoticapakket heeft voor het slimme beheer van uw zonnepanelen of dat u uw bedrijfspand van verlichting tot beveiliging slim heeft geautomatiseerd, met een servicecontract van Comfortica blijft uw systeem slim en up-to-date.

Bij Comfortica bent u altijd verzekerd van een garantieperiode op al uw systemen tot een jaar na installatie. Maar met elektronica-systemen komen updates. Wilt u ook na de garantieperiode van 1 jaar verzekerd zijn van een optimaal werkend system? Sluit dan een servicecontract af met Comfortica!

Slim bezig

Met een servicecontract van Comfortica heeft u nog minder omkijken naar uw huis of bedrijfspand! Comfortica kan uw smart home en alarmsystemen op afstand monitoren en dus direct reageren op een mogelijk defect, maar ook uw software updaten en proactief al de batterijen vervangen. Zo bent u ervan verzekerd dat de systemen altijd optimaal functioneren.

Wel zo fijn dat als er een update is van uw camera-software of alarm, deze ook gelijk wordt doorgevoerd, nietwaar? Of dat u zeker weet dat batterijen niet helemaal leeg gaan, simpelweg omdat ze proactief voor u vervangen worden. Met de servicepakketten van Comfortica bent u niet alleen slim bezig, maar blijft u dat ook!

Leuk extraatje

Bijkomend voordeel van een servicepakket: u krijgt bij uitbreidingen op uw domoticasysteem korting op voorrijkosten en uurloon. Hardware uitbreiden of defect? Dan krijgt u bij aanschaf van nieuwe hardware ook korting!

Domotica service

Afhankelijk van uw system en wensen kunt u kiezen uit drie verschillende servicepakketten. De omvang van uw smart home system en het pakket dat u wilt afnemen, bepaald de uiteindelijke prijs van uw servicecontract.

Nieuwe klant en is uw huidige domoticasysteem niet door Comfortica geïnstalleerd, maar wilt u wel dat Comfortica uw systeem onderhoud? Na een intake kan Comfortica u adviseren welk servicepakket het beste voor uw systeem is en hoeveel dit kost.

  • Software-update van alle onderdelen

  • Tijdige signalering bij defecte modules

  • Korting op uurloon en hardware

  • Mogelijk voor domotica, camera en alarmsystemen

  • Pro actief vervangen batterijen

  • Systemen die altijd optimaal functioneren

WhatsApp chat
Call Now Button