Een slim huis zorgt voor veiligheid van u, uw dierbaren en uw eigendommen

Relaxed wonen is veilig wonen. Optimale beveiliging door gebruik van camera’s gekoppeld aan een naar uw wensen ingericht waarschuwingssysteem. Maar ook door het slim afstellen van verlichting en apparaten.

Relaxed wonen is veilig wonen. Optimale beveiliging door gebruik van camera’s gekoppeld aan een naar uw wensen ingericht waarschuwingssysteem. Maar ook door het slim afstellen van verlichting en apparaten.

Vakantiemodus

Het domotica Veiligheidspakket biedt u een gerust gevoel. Of dat nu middels een vakantiemodus is, zodat het lijkt alsof u thuis bent. Of door het – waar dan ook ter wereld – kunnen kijken naar live beelden van in en om uw woning. Met dit systeem weet u altijd wat er in en om uw huis gebeurt.

Apparaten automatisch uit

Veiligheid betekent ook weten dat apparaten als uw strijkijzer of koffiezetautomaat automatisch worden uitgeschakeld als ze niet meer gebruikt worden; dat u nooit meer hoeft te twijfelen of de voordeur wel op slot zit omdat dit automatisch gebeurt bij het verlaten van de woning of dat in de donkere wintermaanden uw verlichting automatisch aangaat.

Paniekknop

Comfortica kan het veiligheidssysteem zo voor u inrichten dat alle deuren en ramen tegelijk vergrendelen; u een bericht met foto op uw telefoon krijgt als er iemand voor de deur staat; camera’s in en om uw woning opstellen waarvan u de beelden altijd en overal kunt bekijken; maar ook door bijvoorbeeld geluids- en lichtsignalen te activeren bij brand of een paniekknop te installeren voor noodgevallen. Zodat u zich optimaal beschermt voelt.

Comfortica’s domotica systemen zorgen voor ultiem leef- en wooncomfort.

  • Live beelden van in en om uw woning

  • Overal ter wereld de status van uw woning bekijken

  • Een vakantie modus zodat het altijd lijkt alsof u thuis bent

  • Bericht met foto op uw telefoon als er iemand voor de deur staat

  • Deactiveren van apparaten als die niet meer gebruikt worden

  • Verlichting die aangaat als het donker wordt

  • Licht- en geluidssignalen bij brand

  • Een paniek knop voor noodgevallen

WhatsApp chat
Call Now Button