Volledige installatie op maat

Een compleet op maat gemaakt domotica-, alarm-, camera-, audio- of videosysteem. Dat biedt het Custom Installpakket van Comfortica. Van een enkele ruimte tot uw gehele huis. Zonder hak- of breekwerk..

Het Custom Installpakket van Comfortica biedt u de mogelijkheid een volledig systeem voor uw bestaande of nieuwe woning of bedrijf te laten ontwerpen en installeren specifiek gericht op uw gewoontes, uw wensen, uw leven. We geven u diverse ideeën ter inspiratie waarna we, aan de hand van uw wensen, een compleet custom made systeem ontwerpen en installeren. Of dat nu is voor een enkele ruimte of een volledig pand.

Automatisch activeren

Denkt u hierbij aan het automatisch in- en uitschakelen van verlichting bij het betreden en verlaten van ruimtes of het automatisch activeren van uw bedrijfsvideo als een klant uw ontvangstruimte betreedt. Voor elk apparaat is een aansturing mogelijk!

Integreren systemen

Met de One-Stop-Shop optie weet u zich er daarnaast van verzekert dat u straks niet alleen de juiste apparaten en systemen in huis heeft die goed met elkaar kunnen samenwerken en aan te sturen zijn door uw domoticasysteem, maar ook dat de aanleg van alle kabels wordt gecoördineerd ter optimale voorbereiding van uw domotica systeem.

Scènes installeren

Na installatie definiëren en programmeren we samen met u scènes die uw leven comfortabeler maken. Van verlichting en audio die automatisch aangaat als u een ruimte binnenloopt tot het uitzetten van al uw apparaten voordat u naar bed gaat met slechts 1 druk op de knop. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op de installatie zit 1 jaar garantie. Wilt u hierna een onderhoudscontract? Ook daarmee kunnen we u helpen.

  • Van enkele ruimtes tot volledige woningautomatisering

  • Hak- en breekwerk niet nodig

  • One-Stop-Shop: vanaf idee tot volledige uitvoering en coördinatie

  • Aansturing mogelijk voor alle apparaten

  • Prijs altijd inclusief installatie

  • Na 1e jaar onderhoudscontract mogelijk

WhatsApp chat
Call Now Button