Volledige huisautomatisering op maat

Een compleet op maat gemaakt domotica systeem. Dat biedt het Custom Installpakket van Comfortica. Van een enkele ruimte tot uw gehele huis. Zonder hak- of breekwerk.

Het Custom Installpakket van Comfortica biedt u de mogelijkheid een volledig domotica systeem voor uw bestaande of nieuwe woning te laten ontwerpen specifiek gericht op uw gewoontes, uw wensen, uw leven. We geven u diverse ideeën ter inspiratie, waarna we aan de hand van uw wensen een compleet custom made domotica systeem ontwerpen en installeren. Of dat nu gaat om een één kamer of een volledige woning.

Een goed ontworpen domotica systeem maakt uw woning veiliger, comfortabeler en energiezuiniger. Van het automatisch in- en uitschakelen bij het betreden en verlaten van ruimtes; aansturing van uw witgoedapparatuur – ook als u op de zaak bent -; tot zorgen dat uw huis verwarmt en verlicht is bij thuiskomst. Ook kan uw audio- en videoapparatuur volledig afgesteld worden naar uw behoeftes.

Na de installatie van het Custom Installpakket definiëren en programmeren we samen met u scènes die uw leven comfortabeler maken. Van verlichting die automatisch aangaat als u een ruimte binnenloopt tot het automatisch sluiten van gordijnen als de avond invalt of het vergrendelen van alle ramen en deuren met 1 druk op de knop. De mogelijkheden zijn eindeloos.

U kunt uw domotica systeem uiteraard bedienen met een tablet aan de wand, een afstandsbediening en uiteraard ook via uw smart phone.

  • Van enkele ruimtes tot volledige woningautomatisering

  • Hak- en breekwerk niet nodig

  • Vanaf idee tot volledige uitvoering

  • Geschikt voor bestaande- en nieuwbouw

  • Mogelijk voor alle apparaten

  • Prijs altijd inclusief installatie

Call Now Button