Dé Nederlandse domotica expert

Persoonlijk advies

Installaties op maat

Veilig op pad

Een domotica alarmsysteem in je woning of bedrijfspand voor een gerust gevoel

Alle voordelen op een rijtje

Waarom een alarmsysteem in je woning laten installeren door Comfortica?

Offerte aanvragen of hulp nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op

Veiligheid in een handomdraai

Effectieve beveiliging tegen inbraak met Comfortica's alarmsystemen

Rust dankzij slimme techniek

Alarmsysteem in de woning gekoppeld aan een meldkamer

Dankzij de bewegingsmelders en deursensoren van het alarmsysteem in de woning komt niemand ongemerkt je huis in. Er gaat gelijk een melding naar de meldkamer, je telefoon en eventueel ook een bellijst als het alarmsysteem in je woning afgaat. Alles wordt volledig naar jouw wensen geïnstalleerd om te komen tot een passend alarmsysteem. Draadloos of bedraad, met of zonder camerabewaking. Bekijk op deze pagina wat we je bij Comfortica bieden voor jouw woning, bedrijfspand en situatie.

24/7 monitoring

Alarmsysteem in je woning of bedrijfspand in combinatie met camera's

Wil je letterlijk een oogje in het zeil kunnen houden? Dan kunnen we het alarmsysteem van je woning of bedrijfspand uitbreiden met camera’s. Je kunt dan 24/7 waar ook ter wereld zien wat er bij je huis of bedrijfsmatig onroerend goed gebeurt. Klik hier voor meer informatie over onze camerasystemen. Op het gebied van alarmsystemen werken we samen met het Europese merk Satel. Dit betrouwbare en gerenommeerde merk heeft als groot voordeel dat het zeer goed samenwerkt met het FIBARO domoticasysteem. Op die manier installeren we een veilig en slim alarmsysteem. Bedraad of draadloos, de keuze is aan jou. Of het nu gaat om detecteren, observeren, herkennen of identificeren, Comfortica heeft voor elk doel op het gebied van beveiliging de juiste camera.

Op maat gemaakte beveiliging voor elk pand

Een bedraad of draadloos alarmsysteem als persoonlijke bodyguard

Comfortica alarmsystemen

Hoe werkt een alarmsysteem in je woning of bedrijfsmatig onroerend goed?

Vervolgens wordt het alarmsysteem in je woning of bedrijf volledig voor je geïnstalleerd. Er worden bewegingsmelders, deursensoren en een sirene geplaatst. Ook krijg je bij een bedraad of draadloos alarmsysteem een alarmkast compleet met een back-up accu. Het alarmsysteem wordt aangestuurd via een bedieningspaneel, maar kan natuurlijk ook worden bediend middels een smartphone, tablet of domotica systeem. Op de installatie van het alarmsysteem in je woning of bedrijfspand ontvang je één jaar garantie. Wil je hierna een onderhoudscontract? Ook daarmee kunnen we je bij Comfortica helpen. Wordt het tijd om een verouderd alarmsysteem in je woning of bedrijf te vervangen of wil je een nieuwe alarmsysteem integreren in uw domoticasysteem? Geen probleem! Wij bieden beide mogelijkheden als extra optie aan (meerprijs) bij zowel bedrade als draadloze alarmsystemen.

Zorgen voor veiligheid met een alarmsysteem bij je woning of bedrijf?

Wil je jouw oude alarmsysteem in de woning laten vervangen, een nieuw bedraad of draadloos alarmsysteem in je bedrijfspand laten installeren of zoek je een alarmsysteem dat is te integreren in een domotica systeem? Zoek je een goede partner bij het installeren van een draadloos of bedraad alarmsysteem en/of domotica systeem voor een nieuwbouw- of renovatieproject? Comfortica zorgt voor jouw veiligheid! Maak kennis met de mogelijkheden in ons demohuis in Enschede.

Kariem Makhlouf van Comfortica

Wil je graag een offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op