Comfortica systemen geschikt voor elk huis of bedrijf

De domotica systemen van Comfortica zijn gebaseerd op de draadloze Z-Wave techniek. Een high-quality, gestandaardiseerd, compatible en bewezen protocol. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig domotica systeem dat aansluit op al uw apparaten. Dat in elk huis of bedrijf geïnstalleerd kan worden.

Z-Wave is een gestandaardiseerde techniek die door veel fabrikanten wordt gebruikt in hun producten. Voordat een fabrikant deze chip mag gebruiken moet hij voldoen aan strikte technische richtlijnen. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een domotica systeem dat compatible is met al uw verschillende apparaten, maar wat ook zeer veilig en betrouwbaar is.

Of u nu een monumentaal pand heeft waar u nog geen spijker in de muur mag slaan of een net opgeleverd huis heeft met smetteloos gestuukte muren. De draadloze Z- Wave techniek is geschikt voor elk soort huis. Hak- of breekwerk is namelijk niet nodig!

Hierdoor is u domotica systeem naast een stuk betaalbaarder en gebruiksvriendelijker ook veel makkelijker te installeren. Z-Wave maakt verder gebruik van specifieke laagfrequenties zodat er geen interactie met andere draadloze signalen plaatsvindt. Een ideale techniek die domotica voor elke situatie toepasbaar maakt.

Daarnaast kunt u uw systeem makkelijk uitbreiden met nieuwe functionaliteiten en/of apparaten dankzij onze modulaire domotica systemen. Bediening van uw systeem is eenvoudig en afgestemd op uw wensen: van smart phone tot afstandsbediening.

Fibaro is de marktleider op het gebied van componenten voor domotica systemen. Fibaro ontwikkelt en produceert al haar producten binnen Europa. Wereldwijd distribueert ze naar meer dan 80 landen.

Comfortica gebruikt de producten van Fibaro als basis voor de domotica oplossingen die ze levert. Door het combineren van Fibaro producten met diverse andere componenten en het toevoegen van intelligentie zorgt Comfortica ervoor dat uw domotica systeem met zo min mogelijk gebruikersinteractie zoveel mogelijk automatisch kan aansturen.

Door haar jarenlange ervaring met Fibaro wordt Comfortica regelmatig als expert ingeschakeld door Fibaro zelf.

Naast het leveren van innovatieve domotica oplossingen, geeft Comfortica verder regelmatig Fibaro workshops voor Nederlands grootste domotica winkel Robbshop. In house training voor uw onderneming? Ook dat is mogelijk.

Weet u verzekert van maximale expertise met de domotica systemen van Comfortica.

Call Now Button