Comfortica systemen geschikt voor elk huis of bedrijf

De domotica systemen van Comfortica zijn gebaseerd op de draadloze Z-Wave techniek. Een high-quality, gestandaardiseerd, compatible en bewezen protocol. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig domotica systeem dat aansluit op al uw apparaten. Dat in elk huis of bedrijf geïnstalleerd kan worden.

Z-Wave is een gestandaardiseerde techniek die door veel fabrikanten wordt gebruikt in hun producten. Voordat een fabrikant deze chip mag gebruiken moet hij voldoen aan strikte technische richtlijnen. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een domotica systeem dat compatible is met al uw verschillende apparaten, maar wat ook zeer veilig en betrouwbaar is.

Of u nu een monumentaal pand heeft waar u nog geen spijker in de muur mag slaan of een net opgeleverd huis heeft met smetteloos gestuukte muren. De draadloze Z- Wave techniek is geschikt voor elk soort huis. Hak- of breekwerk is namelijk niet nodig!

Hierdoor is u domotica systeem naast een stuk betaalbaarder en gebruiksvriendelijker ook veel makkelijker te installeren. Z-Wave maakt verder gebruik van specifieke laagfrequenties zodat er geen interactie met andere draadloze signalen plaatsvindt. Een ideale techniek die domotica voor elke situatie toepasbaar maakt.

Daarnaast kunt u uw systeem makkelijk uitbreiden met nieuwe functionaliteiten en/of apparaten dankzij onze modulaire domotica systemen. Bediening van uw systeem is eenvoudig en afgestemd op uw wensen: van smart phone tot afstandsbediening.

Call Now Button