Dé Nederlandse domotica expert

Persoonlijk advies

Installaties op maat

Systemen van de hoogste kwaliteit

Comfortica systemen geschikt voor elk huis of bedrijf

Draadloos en veilig

Z-Wave technologie

De domotica systemen van Comfortica zijn gebaseerd op de draadloze Z-Wave techniek. Een high-quality, gestandaardiseerd, compatible en bewezen protocol. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig domotica systeem dat aansluit op al uw apparaten. Dat in elk huis of bedrijf geïnstalleerd kan worden.

Z-Wave is een gestandaardiseerde techniek die door veel fabrikanten wordt gebruikt in hun producten. Voordat een fabrikant deze chip mag gebruiken moet hij voldoen aan strikte technische richtlijnen. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een domotica systeem dat compatible is met al uw verschillende apparaten, maar wat ook zeer veilig en betrouwbaar is.

Comfortica is een certified Zwave installateur

FIBARO & Satel

Hoogwaardige kwaliteit

Domotica oplossingen ontwikkelen zich snel en de mogelijkheden zijn daardoor groot. Comfortica helpt bedrijven en particulieren met het vinden van de juiste persoonlijke, domotica oplossing. Of dat nou de beste domotica oplossing is voor in de zorg, bij iemand thuis of specifiek voor een kantoorgebouw.

Voor elk soort huis

Of u nu een monumentaal pand heeft waar u nog geen spijker in de muur mag slaan of een net opgeleverd huis heeft met smetteloos gestucte muren. De draadloze Z- Wave techniek is geschikt voor elk soort huis. Hak- of breekwerk is namelijk niet nodig!

Hierdoor is u domotica systeem naast een stuk betaalbaarder en gebruiksvriendelijker ook veel makkelijker te installeren. Z-Wave maakt verder gebruik van specifieke laagfrequenties zodat er geen interactie met andere draadloze signalen plaatsvindt. Een ideale techniek die domotica voor elke situatie toepasbaar maakt.

Satel alarmsysteem

Makkelijk uit te breiden

Daarnaast kunt u uw systeem makkelijk uitbreiden met nieuwe functionaliteiten en/of apparaten dankzij onze modulaire domotica systemen. Bediening van uw systeem is eenvoudig en afgestemd op uw wensen: van smart phone tot afstandsbediening.

Kariem Makhlouf van Comfortica

Wil je graag een offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op