Comfortica systemen geschikt voor elk huis of bedrijf

De domotica systemen van Comfortica zijn gebaseerd op de draadloze Z-Wave techniek. Een high-quality, gestandaardiseerd, compatible en bewezen protocol. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig domotica systeem dat aansluit op al uw apparaten. Dat in elk huis of bedrijf geïnstalleerd kan worden.

Z-Wave is een gestandaardiseerde techniek die door veel fabrikanten wordt gebruikt in hun producten. Voordat een fabrikant deze chip mag gebruiken moet hij voldoen aan strikte technische richtlijnen. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een domotica systeem dat compatible is met al uw verschillende apparaten, maar wat ook zeer veilig en betrouwbaar is.

Elk soort huis

Of u nu een monumentaal pand heeft waar u nog geen spijker in de muur mag slaan of een net opgeleverd huis heeft met smetteloos gestucte muren. De draadloze Z- Wave techniek is geschikt voor elk soort huis. Hak- of breekwerk is namelijk niet nodig!

Hierdoor is u domotica systeem naast een stuk betaalbaarder en gebruiksvriendelijker ook veel makkelijker te installeren. Z-Wave maakt verder gebruik van specifieke laagfrequenties zodat er geen interactie met andere draadloze signalen plaatsvindt. Een ideale techniek die domotica voor elke situatie toepasbaar maakt.

Makkelijk uit te breiden

Daarnaast kunt u uw systeem makkelijk uitbreiden met nieuwe functionaliteiten en/of apparaten dankzij onze modulaire domotica systemen. Bediening van uw systeem is eenvoudig en afgestemd op uw wensen: van smart phone tot afstandsbediening.

Comfortica werkt met de allerbeste merken samen binnen home automation en beveiliging, namelijk FIBARO en Satel. Beiden gerenommeerde, goede Europese merken.

Hierdoor bent u verzekert van zeer veilige en betrouwbare apparatuur en software.

Compatible

Heeft u een ander domoticasysteem of alarmsysteem? Geen probleem! Zowel FIBARO als Satel zijn ook compatible met andere merken. Comfortica zorgt voor een goede integratie en adviseert indien nodig over eventuele aanpassingen en/of aanvullingen aan uw bestaande systeem.

Nieuwbouw? Samen met u kunnen we kijken naar uw wensen en bespreken we uw mogelijkheden. Vervolgens kan Comfortica uw alarm en/of domotica intekenen op uw bouwtekeningen en de installatie hiervan zelfs supervisen.

Call Now Button
WhatsApp chat