Dé Nederlandse domotica expert

Persoonlijk advies

Installaties op maat

Van alle gemakken voorzien

Laat je ontzorgen door dé Nederlandse Fibaro expert

Ondersteuning tijdens het gehele proces

Persoonlijke hulp en installatie

Zoekt u een domoticasysteem dat van alle gemakken is voorzien, maar weet u niet wat voor u de beste keuze is? Wilt u zeker weten dat uw systeem op professionele wijze wordt geleverd en geïnstalleerd? Als dé FIBARO expert van Nederland ondersteunen wij u van oriëntatie en ontwerp, tot installeren en instellen.

Zo kunt ook u straks genieten van het systeem dat uw leven echt makkelijker gaat maken.

Bij Comfortica hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen en installeren van domoticasystemen in woningen en bedrijfspanden. Ontdek zelf hoe wij u kunnen ontzorgen. Zo kunnen we voor u een systeem met de componenten van FIBARO installeren en instellen, maar bent u ook voor het ontwerpen van uw perfecte domoticasysteem bij ons aan het juiste adres.

Comfortica is een Gecertificeerde FIBARO installateur

Van ontwerp tot installatie

Gecertificeerde FIBARO installateur

De beste in de markt

Waarom FIBARO? Een keuze voor kwaliteit

FIBARO is marktleider op het gebied van componenten voor domoticasystemen. Wereldwijd distribueert het bedrijf naar ruim 80 landen. Die positie heeft hebben ze natuurlijk niet zomaar behaald. De componenten van FIBARO worden wereldwijd gezien als de beste in de markt. Bovendien is FIBARO een van de weinige fabrikanten die zowel de componenten als de controller voor het domoticasysteem zelf maakt.

De kwaliteit van de componenten bepaalt natuurlijk in hoge mate de kwaliteit van het systeem, maar ook de installatie en afstelling zijn van essentieel belang. Laat daarom Comfortica uw systeem met componenten van FIBARO installeren en instellen, zodat u zeker bent van een optimale werking. Alleen op die manier haalt u het maximale uit de kwaliteitscomponenten van FIBARO.

Comfortica is uitgegroeid tot de FIBARO expert van Nederland

Ondersteuning tijdens het gehele proces

Comfortica als FIBARO expert: van wens tot uitvoering

Bij Comfortica zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de FIBARO expert van Nederland. Regelmatig worden we door het bedrijf zelf ingeschakeld als expert, waarbij we systemen met componenten van FIBARO instellen, of vanaf de basis ontwerpen en installeren.

Met die ervaring en kennis kunnen wij u in het volledige proces ontzorgen. Dat wil zeggen: van het idee of de wens waarmee u rondloopt tot een systeem dat uw leven makkelijker maakt.

Daarbij zoeken we altijd naar de best mogelijke inzet en combinatie van componenten, waarbij uiteraard ook de integratiemogelijkheden van FIBARO optimaal worden benut. Een goed voorbeeld is de combinatie van FIBARO domotica componenten met Satel alarmsystemen. Op die manier ontwerpen we – op basis van uw wensen – het perfecte systeem.

Laten we het eenvoudig maken

FIBARO instellen: de finishing touch voor een optimale gebruikerservaring

Comfortica is de FIBARO expert van Nederland
Kariem Makhlouf van Comfortica

Wil je graag een offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op