Dé Nederlandse domotica expert

Persoonlijk advies

Installaties op maat

Dat is makkelijk terugverdiend

Inzicht in energieverbruik en besparen op gas met domotica

Alle voordelen op een rijtje

Wat zijn de voordelen van het smart home systeem?

Offerte aanvragen of hulp nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op

Slim besparen met domotica

Bespaar vandaag nog en verlaag je energierekening

In één oogopslag je verbruik zien

Besparen op gas en stroom dankzij inzicht in energieverbruik

Met dit inzicht in energieverbruik zie je in één oogopslag wat jouw dagelijkse gewoontes aan energie kosten. Wij zorgen vervolgens voor slimme automatische oplossingen die ervoor zorgen dat je jouw energie zo efficiënt mogelijk gebruikt, zoals een ‘alles-uit-modus’ en een thermostaat die zichzelf lager zet als er een raam of een deur openstaat. Op die manier helpt het smart home systeem om op gas en elektriciteit te besparen. Heb je zonnepanelen? Het Comfortica domotica systeem zorgt er ook voor dat teveel opgewekte energie slim wordt gebruikt. Dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee!

Inzicht in al je apparaten

Hoe werkt het smart home systeem voor inzicht in energieverbruik?

Het smart home systeem dat inzicht in energieverbruik mogelijk maakt, bestaat uit verschillende componenten. De basisunit wordt met behulp van een speciale koppeling aan je slimme meter gekoppeld. Daarnaast omvat het smart home systeem een thermostaat en tussenstekkers. Die maken inzicht in het energieverbruik van de aangesloten apparaten mogelijk. De apparaten kun je automatisch of op afstand uitschakelen indien ze niet worden gebruikt. Ook sluiten we lichtschakelaars op het domotica systeem aan, in combinatie met een bewegingsmelder. Die zorgen ervoor dat verlichting en apparaten automatisch uitgaan als er niemand in de ruimte aanwezig is. Kortom, met het smart home systeem is besparen op gas en elektriciteit een fluitje van een cent!

Creëer jouw eigen persoonlijke scenes

Bespaar stroom met een alles-uit-scène

Elke kamer voorzien van de juiste temperatuur

Besparen op gas met slimme radiatorknoppen

Besparen op stookkosten? Met de slimme radiatorknoppen van het domoticasysteem maken we elke radiator in huis slim en bepaal je met een tijdschema per kamer de temperatuur. Dankzij de ingebouwde temperatuur-sensor detecteert het apparaat openstaande ramen, waardoor de slimme radiatorknop tijdelijk stopt met verwarmen. Hiermee kun je aanzienlijk besparen op gas en dit scheelt onnodige stookkosten.

Optimaliseer je eigen comfort

Inzicht in energieverbruik en comfort gaan hand in hand

Het smart home systeem bespaart niet alleen, het brengt je ook comfort. Denk aan het verwarmen van het huis voordat je thuiskomt. Airco die automatisch inschakelt boven een bepaalde temperatuur. Maar ook de wasmachine die zich automatisch uitschakelt als die klaar is. Of verlichting die aangaat bij het binnenkomen en uitgaat als er niemand meer in een ruimte is. Kortom: inzicht in energieverbruik, gas en elektriciteit besparen én comfort gaan hand in hand!

Wil je inzicht in energieverbruik met een smart home systeem?

Met een domotica systeem maak je van jouw woning een energiezuinig smart home en kun je voortaan alles automatisch en met gemak bedienen. Je bent van harte welkom in ons demohuis in Enschede waar we jouw wensen in kaart brengen en de vele mogelijkheden op het gebied van inzicht in energieverbruik met een smart home systeem met plezier aan je laten zien!

Kariem Makhlouf van Comfortica

Wil je graag een offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op