Dé Nederlandse domotica expert

Persoonlijk advies

Installaties op maat

Altijd met een veilig gevoel de deur uit?

Houd je systemen up to date met de service van Comfortica

Alle voordelen op een rijtje

Waarom zou je kiezen voor onze onderhoudsservice?

Offerte aanvragen of hulp nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op

Altijd en overal een optimaal werkend systeem

Geschikt voor elke domotica oplossing

Geniet van de vele voordelen

Wij garanderen een persoonlijke en uitstekende service

Met een servicecontract van Comfortica heeft u nog minder omkijken naar uw huis of bedrijfspand! Comfortica kan uw smart home en alarmsystemen op afstand monitoren en dus direct reageren op een mogelijk defect, maar ook uw software updaten en proactief al de batterijen vervangen. Zo bent u ervan verzekerd dat de systemen altijd optimaal functioneren.

Wel zo fijn dat als er een update is van uw camera-software of alarm, deze ook gelijk wordt doorgevoerd, nietwaar? Of dat u zeker weet dat batterijen niet helemaal leeg gaan, simpelweg omdat ze proactief voor u vervangen worden. Met de servicepakketten van Comfortica bent u niet alleen slim bezig, maar blijft u dat ook!

Kies uit 3 verschillende pakketten

Domotica service

Afhankelijk van uw system en wensen kunt u kiezen uit drie verschillende servicepakketten. De omvang van uw smart home system en het pakket dat u wilt afnemen, bepaald de uiteindelijke prijs van uw servicecontract.

Nieuwe klant en is uw huidige domoticasysteem niet door Comfortica geïnstalleerd, maar wilt u wel dat Comfortica uw systeem onderhoud? Na een intake kan Comfortica u adviseren welk servicepakket het beste voor uw systeem is en hoeveel dit kost.

Leuk extraatje

Bijkomend voordeel van een servicepakket: u krijgt bij uitbreidingen op uw domoticasysteem korting op voorrijkosten en uurloon. Hardware uitbreiden of defect? Dan krijgt u bij aanschaf van nieuwe hardware ook korting!

Kariem Makhlouf van Comfortica

Wil je graag een offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op