Dé Nederlandse domotica expert

Persoonlijk advies

Installaties op maat

Business domotica

Van volledig geautomatiseerde klimaatbeheersing tot optimale beveiliging

Alle voordelen op een rijtje

Waarom business domotica?

Offerte aanvragen of hulp nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op

Efficiënt beheer van uw bedrijfspand

Domotica op maat voor jouw zakelijke comfort

Slimme kasautomatisering op maat

Kasbeheer op z'n best met Comfortica

Heeft u een kassencomplex dan zorgt Comfortica ervoor dat de temperatuur in de kassen middels raamsturing op de juiste waarde blijft. De koppeling van Cv-ketels en ventilatoren, het monitoren van de binnen- en buitentemperatuur maar ook het registreren van de windrichting zorgt ervoor dat de ramen altijd aan de juiste kant, met de juiste graad opengaan. Verlichting in uw kantoorruimtes, loodsen of sanitaire voorzieningen kunt u slim laten afstellen middels bewegingssensoren en/of gewoontes.

Kasbeheer op z'n best met domotica van Comfortica
Transformeer je pand met intelligente verlichting met domotica van Comfortica

Eenvoudig besparen

Transformeer je pand met intelligente verlichting

Zo kunt u bijvoorbeeld de verlichting in uw pand aan laten gaan zodra u de auto parkeert. Of gaan de lampen branden de zodra u de deur van uw vergaderruimte opent. Niemand aanwezig in een ruimte? Dan gaan het licht en de verwarming automatisch uit. Dit kan u een flinke energiebesparing opleveren.

Beveiligen

Voor de beveiliging van uw bedrijfspand leent domotica zich ook meer dan uitstekend. Naast het slim afstellen van verlichting middels bewegingssensoren, kan het buiten- en binnen camera’s koppelen aan een naar uw wensen ingericht waarschuwingssysteem. Wordt er een verdachte activiteit geregistreerd dan wordt automatisch de verlichting in en om uw pand geactiveerd en krijgt u, en bijvoorbeeld een beveiligingsbedrijf, automatisch een melding. De live beelden van de camera’s kunt u te allen tijde bekijken, ook als u op zakenreis bent.

Comfortica ontzorgt en bespaart energie en geld. Zodat u zich kan focussen op leukere zaken.

Kariem Makhlouf van Comfortica

Wil je graag een offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op