Dé Nederlandse domotica expert

Persoonlijk advies

Installaties op maat

Maximaliseer je leefcomfort

Domotica systeem: Maak van je huis een smart home

Alle voordelen op een rijtje

Wil jij van jouw huis een smart home maken? Met een domotica systeem van Comfortica is het mogelijk!

Offerte aanvragen of hulp nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op

Automatiseer het dagelijks leven

Maak het jezelf makkelijk met slimme domotica

Gun jezelf de rust

Creëer optimaal wooncomfort met een domotica systeem

Met een domotica systeem in huis kun je zelfs de gordijnen automatisch laten opengaan als het licht wordt. Naast het creëren van optimaal wooncomfort, geeft een domotica systeem je inzicht in energieverbruik en biedt het je tal van mogelijkheden op het gebied van veiligheid. Wil jij domotica in een bestaande woning of nieuwbouw huis laten installeren? Op deze pagina maak je kennis met de oneindige mogelijkheden.

Bedien al je systemen vanaf 1 plek

Hoe creëer je ultieme digitale vrijheid en veiligheid met een domotica systeem?

De mogelijkheden zijn eindeloos

Voor nieuwbouw en bestaande bouw

Van automatische tuinverlichting tot het automatisch vergrendelen van alle deuren en ramen als de bewegingsmelder wordt geactiveerd: de mogelijkheden met custom installation van een domotica systeem in huis zijn eindeloos. Dit geldt voor zowel individuele ruimtes als het gehele pand. De draadloze domotica systemen van Comfortica zijn bovendien in ieder gebouw toe te passen. Of het nu om een monumentaal pand gaat of om jouw binnenkort op te leveren woning. Hak- en breekwerk is bij domotica aanleggen niet nodig. Wil je volledig worden ontzorgd bij het aanleggen van een domotica systeem tijdens de nieuwbouw en/of verbouw van jouw woning of bedrijf? Ook dat is mogelijk met Custom Install.

Custom install

One-stop-shop voor je domotica systeem

Met Custom Install bieden we je bij Comfortica namelijk de mogelijkheid tot een One-stop-shop voor alle zaken die te maken hebben met de elektrische aansturing rondom jouw (ver)bouwproject.

Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het intekenen van het domotica systeem in de bouwtekeningen, advies rondom bekabeling en elektrisch aangestuurde zaken zoals screens en hekwerk. Ook het ondersteunen en aansturen van de elektricien ter optimale voorbereiding van het domotica systeem in je nieuwbouw of bestaande woning behoort tot de mogelijkheden. Kortom, met Comfortica ben je ervan verzekerd dat je domotica systeem straks volledig naar uw wens is en werkt naar behoren! Wij werken met het vooraanstaande merk FIBARO.

Wat zijn de voordelen van het laten installeren van een domotica systeem door Comfortica?

  • Van enkele ruimtes tot volledige woningautomatisering
  • Hak- en breekwerk is niet nodig
    Leverancier van het vooraanstaande merk FIBARO
  • One-stop-shop: vanaf het idee tot de volledige uitvoering en coördinatie
  • Aansturing voor alle apparaten mogelijk
  • Prijs altijd inclusief installatie
  • Na het eerste jaar een onderhoudscontract mogelijk

Optimaal wooncomfort creëren met een domotica systeem?

Met een domotica systeem maak je een smart home van je huis en creëer je wooncomfort, veiligheid en inzicht in energieverbruik. In ons demohuis in Enschede ben je van harte welkom om kennis te maken met de maatwerk mogelijkheden voor een domotica systeem, inclusief de kosten.

Kariem Makhlouf van Comfortica

Wil je graag een offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op