Dé Nederlandse domotica expert

Persoonlijk advies

Installaties op maat

Optimale snelheid in elk hoekje

Wifi verbeteren: Goed bereik in elke ruimte thuis of op kantoor

Alle voordelen op een rijtje

Laat de wifi verbeteren en profiteer thuis of op kantoor van de vele voordelen

Offerte aanvragen of hulp nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op

Een slechte verbinding is verleden tijd

Comfortica zorgt voor dé optimale WiFi verbinding

Vinden van de juiste connectie

Wifi verbeteren, een kwestie van een goed netwerk

Om overal WiFi in huis of in je bedrijfspand te hebben, weten we bij Comfortica hoe belangrijk een goed netwerk is. Veelal hebben consumenten het idee dat zij het WiFi signaal versterken door gebruik te maken van een WiFi repeater. Het tegendeel is waar. Door gebruik te maken van een WiFi signaal versterker zal de internetsnelheid juist afnemen. Bij een goed netwerk komt veel meer kijken. Wij zorgen ervoor dat al je apparaten op de juiste manier op het netwerk worden aangesloten om de WiFi te verbeteren.

Volop streamen!

Verbeter je WiFi voor voldoende bandbreedte

WiFi verbeteren zorgt ervoor dat je altijd bent verzekerd van een goed netwerk en voldoende bandbreedte in je huis of bedrijfspand. Zonder problemen met tien man Netflixen, gamen en online thuiswerken? Comfortica maakt het mogelijk door ervoor te zorgen dat je overal WiFi in huis hebt. Op kantoor een online vergadering bijwonen of een Webinar hosten? Door het WiFi signaal te verbeteren beschik je over het razendsnelle internet dat je hiervoor nodig hebt. Wil je het WiFi signaal versterken in je woning of bedrijfspand? Tijdens de intake lopen we samen door je huis of bedrijfspand en bespreken de huidige problemen van het WiFi signaal, de mogelijkheden en jouw wensen. Wij zorgen vervolgens voor de volledige installatie van het netwerk. Zo is er nooit meer sprake van slechte WiFi in huis of op kantoor!

Wil jij het meeste uit je internetverbinding halen?

Verbeter je WiFi met geoptimaliseerde draadloze toegangspunten

Geniet van de perfecte verbinding in jouw bedrijfspand

Een goed wifi signaal met één draadloos netwerk door het hele pand

Bij Comfortica zorgen we voor een goed WiFi signaal met één draadloos netwerk door het gehele pand. We installeren verspreid over het pand verschillende draadloze toegangspunten, waarna ze worden verbonden aan de router om door het hele huis of bedrijfspand het netwerksignaal te kunnen doorgeven. Om de WiFi te verbeteren wordt een draadloos en bedraad netwerk verbonden, wordt een speciaal gastnetwerk gecreëerd, worden apparaten en een WiFi signaal versterker aangesloten en wordt het netwerk doorgemeten. Natuurlijk wordt ook de netwerkkast netjes afgewerkt achtergelaten. Op de installatie zit één jaar garantie. Wil je hierna een onderhoudscontract om ervan verzekerd te zijn dat je overal WiFi in huis of kantoor hebt? Ook daarmee kunnen we je van dienst zijn.

De WiFi verbeteren? Tegen een meerprijs kun je ook een firewall laten installeren, in plaats van kabelgootjes de kabels compleet laten wegwerken, een onderhoudscontract voor de software afsluiten of extra toegangspunten laten installeren voor bijvoorbeeld je buitenoverkapping.

WiFi verbeteren in huis of op kantoor: Wat komt er bij kijken?

  • Intake
  • Ontwerp en volledige installatie
  • Toegangspunten
  • WiFi repeater
  • Meten signaalsterkte ter voorkoming van dead zones
  • Gastnetwerk
  • Inrichten firewall
  • Na het eerste jaar is een onderhoudscontract mogelijk

Het WiFi signaal verbeteren in je huis of bedrijfspand?

Wil je voor een goed bereik in elke ruimte thuis of op kantoor de WiFi verbeteren? Comfortica maakt het mogelijk! Bij nieuwbouwprojecten kunnen we de netwerkinstallatie op de bouwtekeningen intekenen, zodat tijdens de bouw en installatiewerkzaamheden rekening kan worden gehouden met de locaties van de toegangspunten en andere netwerkonderdelen. Om een goed netwerk te garanderen, werken wij met de producten van het bekende merk Unifi. Maak kennis met de mogelijkheden om de WiFi te verbeteren in ons demohuis in Enschede.

Kariem Makhlouf van Comfortica

Wil je graag een offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op