Dé Nederlandse domotica expert

Persoonlijk advies

Installaties op maat

Omdat je al druk genoeg bent

Je huis automatiseren: Comfortabel wonen in een huis dat met je meedenkt

Alle voordelen op een rijtje

Je huis automatiseren – Wat is er allemaal mogelijk?

Offerte aanvragen of hulp nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ultiem wooncomfort met huisautomatisering

Automatiseer je woning met slimme technologie van Comfortica

Automatiseer je gewoontes

Scenes instellen met slimme domotica in huis

Omdat Comfortica voor elke woonwens een oplossing weet, is met huisautomatisering alles mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld verschillende scènes instellen zodat je met één druk op de knop het licht dimt, je tv aanzet en de gordijnen sluit met domotica. Thuis gingen alledaagse handelingen dus nooit eerder zo eenvoudig. Door je huis te automatiseren met domotica kun je voor elke situatie een scène instellen waar alle elektronica in huis vervolgens op reageert. Deze domotica voor je huis is eenvoudig te bedienen met je mobiele telefoon. Het uitgangspunt bij deze vorm van huisautomatisering zijn je eigen gewoontes. Op basis daarvan stellen we een aantal scènes op bepaalde tijdstippen vast.

Wat je verder mag verwachten van Comfortica domotica in huis? Automatisering die nauwelijks opvalt. De apparatuur van het systeem wordt namelijk opgeborgen op een plek waar u er geen last van heeft en de bekabeling wordt netjes weggewerkt. Met domotica in je woning profiteer je als gebruiker dus van extra comfort, extra luxe en optimale veiligheid.

Volledig afgestemd op jouw wensen

Je huis automatiseren en comfortabel maken met Comfortica

Het huis automatiseren met domotica?

Met domotica in huis maakt je van je woning een eigentijds smart home en kun je voortaan alles automatisch en met gemak bedienen. Je bent van harte welkom in ons demo huis in Enschede waar we je wensen in kaart brengen en de vele mogelijkheden op het gebied van huisautomatisering met plezier aan je laten zien!

Kariem Makhlouf van Comfortica

Wil je graag een offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op