Uw persoonlijke bodyguard

Met het alarmsysteempakket van Comfortica weet u zeker dat u veilig zit. Aangepast aan uw wensen en situatie is ons pakket als het hebben van een persoonlijke bodyguard.

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en adviseren u over locaties voor de sensoren, sirene en bedieningspaneel. Nieuwbouw? Als u ons voortijdig inschakelt, kunnen we uw alarmsysteem intekenen op de bouwtekeningen!

Satel

Comfortica werkt voor haar alarmsystemen met het bekende Europese merk Satel. Draadloos of bedraad, gekoppeld aan uw FIBARO domotica, alles is mogelijk met dit veelzijdige en betrouwbare merk.

Back-up accu

Het alarmsysteem wordt vervolgens volledig voor u geïnstalleerd. Er worden 6 bewegingsmelders, 4 deursensoren en een sirene geplaatst. Ook krijgt u een alarmkast met natuurlijk een back-up accu. Het alarmsysteem wordt aangestuurd via een bedieningspaneel, maar kan natuurlijk ook bediend worden middels een telefoon, tablet of uw domoticasysteem.

Op de installatie zit 1 jaar garantie. Wilt u hierna een onderhoudscontract? Ook daarmee kunnen we u helpen. Wordt het tijd om uw verouderde systeem vervangen of wilt u uw nieuwe alarmsysteem integreren in uw domoticasysteem? Geen probleem! Comfortica biedt beide mogelijkheden als extra optie aan (meerprijs).

Uitbreiden met camera’s

Ook kan uw Satelsysteem uitgebreid worden met verschillende soorten camera’s. Of het nou gaat om detecteren, observeren, herkennen en identificeren, Comfortica heeft voor elk doel de juiste camera. Waar u ook bent ter wereld, u kunt altijd een oogje in het zeil houden. Klik hier voor meer informatie over Comfortica’s camerasystemen.

  • Intake

  • Ontwerp en volledige installatie

  • 6 bewegingsmelders

  • 4 deursensoren

  • Bedieningspaneel

  • Bediening middels smartphone

  • Na 1e jaar onderhoudscontract mogelijk

WhatsApp chat
Call Now Button