Dé Nederlandse domotica expert

Persoonlijk advies

Installaties op maat

Altijd een happy home gevoel dankzij Satel

Niets zo onprettig als een vreemd iemand die in je huis is geweest. Met de alarmsystemen van Satel kan je met een gerust hart de feestdagen buiten de deur vieren, zonder zorgen straks lekker – yodelahitee – gaan skiën of op zakenreis gaan terwijl je weet dat je gezin veilig is. Wat je budget ook is, met Satel zit je veilig. En geïntegreerd in je domotica zijn de beveiligingsmogelijkheden eindeloos.

Prima betaalbaar

In een tijd waar steeds meer mensen zich onveilig voelen, is het goed te weten dat een eigen beveiligingssysteem niet alleen is weggelegd voor de happy few, wonend in kasten van huizen. Dankzij moderne technologie zijn dit soort systemen voor de meeste budgets tegenwoordig prima beschikbaar – ook als je in een rijtjeshuis woont. En dat is wel zo fijn, want we hebben met z’n allen redelijk wat dure elektronica in huis vandaag de dag: al die mobiele telefoons, tablets, game consoles en flat screens tellen leuk op.

Wist je dat 90% van de inbraken door gelegenheidsdieven wordt gepleegd die gaan voor het snelle snaaiwerk in de vorm van telefoons en gadgets? Dan is het goed te weten dat je zuur verdiende spullen ook veilig zijn als jij niet thuis bent.

Systeem aangepast aan wensen

Bij een goede intake wordt er niet alleen gekeken naar wat voor jou van waarde is, maar ook wat de zwakke gebieden in en rondom jouw huis zijn en wat je specifieke wensen zijn. Aan de hand daarvan kunnen de tactische plekken voor o.a. bewegingssensoren worden vastgesteld. Afhankelijk van je woning en wensen, kan je vanaf drie bewegingssensoren de benedenverdieping van je huis al veilig krijgen!

Koppel je het alarmsysteem aan je domotica dan creëer je nog veel meer (preventieve) mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld ramen en deuren automatisch op slot laten gaan als een bewegingssensor afgaat in een bepaalde ruimte. En met een aanwezigheidssimulatie kan je de indruk wekken dat je gewoon thuis bent en dus potentiele inbrekers bij voorbaat al afschrikken. Door bijvoorbeeld je licht en gordijnen, maar ook je tv ‘at random’ aan te sturen, in plaats van op gezette tijden zoals met een standaard tijdschakelaar.

Doen alsof je thuis bent

Maak je je in de wintermaanden zorgen om de luchtkwaliteit in je woning of vind je de cv-ketel die de hele tijd staat de stoken eigenlijk niet zo’n veilig idee? Dan kan je de rook- of koolmonoxide melders koppelen aan je alarm- en home automation systeem. Wordt er te veel CO gemeten dan zorgen je systemen er bijvoorbeeld voor dat je ketel automatisch wordt uitgeschakeld, er een hard alarm afgaat en je ramen automatisch opengaan. Je kan zelfs je verlichting laten knipperen, zodat ook mensen buiten weten dat er iets mis is.

Voor iedereen

Wat je veiligheidsvraag ook is, voor elk huis hebben de flexibele systemen van Satel een goede en veilige oplossing! Oud- of nieuwbouw, geïntegreerd in Domotica of niet, bekabeld of draadloos.

Veilig (t)huis? Altijd een happy home gevoel? Comfortica maakt het mogelijk.

Kom alles te weten over domotica

Lees ook onze andere berichten

Comfortica’s Geniale Domotica Hacks voor drukke hoofden

Domotica-oplossingen om afleiding in de kantoortuin te verminderen

Spraakmakende domotica projecten en vooruitzichten voor 2024