Altijd een oogje in het zeil met Comfortica’s camerasystemen

Of u nu aan het duiken bent op de Malediven of op zakenreis naar New York: met een camerasysteem van Comfortica worden uw bezittingen niet alleen goed in de gaten gehouden – u kunt zelf ook altijd even meekijken, 24/7.

Wilt u uw alarmsysteem uitbreiden of personaliseren met een camerasysteem, aangepast aan uw specifieke beveiligingsbehoeften? Comfortica geeft u niet alleen advies over de meest geschikte cameralocaties, maar ook over welk type camera voor welke situatie het meest geschikt is.

Elk doel een eigen camera

Elk doel heeft namelijk zijn eigen soort camera: van observeren of detecteren tot herkennen of identificeren. Dus of u nu wilt kunnen observeren wat er rond uw huis of bedrijf gebeurt (dagelijks of bijvoorbeeld tijdens een verbouwing) of de persoon kunnen identificeren die ’s avonds in het donker aanbelt, Comfortica heeft de juiste camera voor elk doel.

Nieuw- of verbouw? Dan kunnen we uw camerasysteem intekenen op de bouwtekeningen. Wij verzorgen vervolgens de volledige installatie. Ook uw aannemer of elektricien aansturen? Ook daarmee kunnen wij u ontzorgen.

Op elke installatie zit bij Comfortica 1 jaar garantie. Wilt u hierna een onderhoudscontract? Ook daarmee kunnen we u helpen.

Altijd meekijken

Dus verlaat met een gerust hart uw huis of bedrijf. Met een camerasysteem van Comfortica wordt er altijd een oogje in het zeil gehouden en kunt u, waar ook ter wereld, altijd op een veilige manier meekijken.

  • Advies over cameralocaties

  • Bij nieuwbouw intekenen op bouwtekeningen mogelijk

  • Maatwerk naar uw wensen en mogelijkheden

  • Voor elke situatie de juiste camera: van detecteren tot identificeren

  • Waar ook ter wereld veilig meekijken

  • Volledige installatie

  • Na 1e jaar onderhoudscontract mogelijk

WhatsApp chat
Call Now Button