Comfortabel wonen in een huis dat met je mee denkt

Wat is er fijner dan thuiskomen in een warm en verlicht huis. Met 1 druk op de knop alle verlichting uitzetten als u gaat slapen. Of op afstand uw wasmachine aan- of uitzetten?

Het domotica Comfortpakket creëert het ultieme wooncomfort.Van een garagedeur die automatisch opengaat als u aankomt rijden tot het automatisch opengaan van de gordijnen als het licht wordt. Uw leven wordt een stuk comfortabeler met dit domotica systeem.

Mogelijkheden eindeloos

De verwarming afgesteld op uw agenda verlichting die automatisch aangaat als u een ruimte binnenkomt en uitgaat als er niemand meer in een ruimte is; rolluiken die met 1 druk op de knop tegelijk opengaan; de voordeur met uw telefoon alvast opendoen als u de boodschappen uitlaat; apparaten automatisch bedienen… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Installeren scenes

Comfortica installeert het domotica comfortsysteem. Te bedienen met uw telefoon! Samen met u stellen we enkele scenes vast afhankelijk van uw gewoontes zoals bijvoorbeeld om 23:00 u. alle verlichting in 1 keer uit te zetten of bijvoorbeeld uw wasmachine automatisch om 8:00 u. ’s ochtends te starten. Het dagelijks leven is nog nooit zo comfortabel geweest.

  • Verlichting die aangaat als u een ruimte binnenkomt

  • Alles in een keer uit als u in bed stapt

  • De voordeur op afstand openen met uw mobiel

  • Rolluiken en gordijnen die dichtgaan als de avond valt

  • Uw garagedeur die opent als u aan komt rijden

  • TV aan, verlichting automatisch gedimd

WhatsApp chat
Call Now Button