Comfortabel wonen in een huis dat met je mee denkt

Wat is er fijner dan thuiskomen in een warm en verlicht huis. Met 1 druk op de knop alle verlichting uitzetten als u gaat slapen. Of op afstand uw wasmachine aan- of uitzetten?

Het domotica Comfortpakket creëert het ultieme wooncomfort.Van een garagedeur die automatisch opengaat als u aankomt rijden tot het automatisch opengaan van de gordijnen als het licht wordt. Uw leven wordt een stuk comfortabeler met dit domotica systeem.

De verwarming afgesteld op uw agenda; verlichting die automatisch aangaat als u een ruimte binnenkomt en uitgaat als er niemand meer in een ruimte is; rolluiken die met 1 druk op de knop tegelijk opengaan; de voordeur met uw telefoon alvast opendoen als u de boodschappen uitlaat; apparaten automatisch bedienen… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Comfortica installeert het domotica comfortsysteem. Te bedienen met uw telefoon! Samen met u stellen we enkele scenes vast afhankelijk van uw gewoontes zoals bijvoorbeeld om 23:00 u. alle verlichting in 1 keer uit te zetten of bijvoorbeeld uw wasmachine automatisch om 8:00 u. ’s ochtends te starten. Het dagelijks leven is nog nooit zo comfortabel geweest.

  • Verlichting die aangaat als u een ruimte binnenkomt

  • Alles in een keer uit als u in bed stapt

  • De voordeur op afstand openen met uw mobiel

  • Rolluiken en gordijnen die dichtgaan als de avond valt

  • Uw garagedeur die opent als u aan komt rijden

  • TV aan, verlichting automatisch gedimd

Call Now Button