Een One-Stop-Shop voor de aansturing van al uw digitale en elektrische apparatuur

Al uw systemen compleet op maat gemaakt. Van home automation tot beveiliging. Van een enkele ruimte tot uw gehele woning, tuin of bedrijf. Comfortica creëert de ultieme digitale vrijheid en veiligheid.

Het Custom Install pakket van Comfortica is afgestemd op uw wensen en behoeftes. Samen met u ontwerpen wij een volledig systeem voor uw (bestaande of nieuwbouw) woning of bedrijf. Of dit nu gaat om de installatie van domotica, alarm, camera’s, audio- en of video.

Ook voor monumentale panden

Van automatische tuinverlichting tot het automatisch vergrendelen van alle deuren en ramen als de bewegingsmelder wordt geactiveerd: de mogelijkheden met custom installation zijn eindeloos voor zowel uw gehele pand als individuele ruimtes.
De draadloze systemen van Comfortica zijn daarnaast toepasbaar voor elk pand. Of het nu om een monumentaal pand gaat of uw binnenkort op te leveren woning. Hak- en breekwerk is niet nodig.

Volledig ontzorgd worden bij de nieuw- en/of verbouw van uw pand? Ook dat kan met Custom Install.

One-stop-shop

Comfortica biedt met Custom Install namelijk de mogelijkheid tot een One-Stop-Shop voor alle zaken die te maken hebben met de elektrische aansturing rondom uw (ver)bouwproject.

Intekenen in bouwtekeningen

Daarbij kunt u denken aan het intekenen van uw systemen in de bouwtekeningen, advies rondom bekabeling en elektrisch aangestuurde zaken als screens en hekwerk; maar ook het ondersteunen en aansturen van uw elektricien ter optimale voorbereiding van uw systeem(en).

Met Comfortica weet u zeker dat uw systeem straks volledig naar uw wens is en werkt naar behoren.

  • Domotica optimaal ingesteld voor elke ruimte afzonderlijk

  • Alle ramen en deuren met 1 druk op de knop vergrendelt

  • Customized alarm- en camerasysteem geïntegreerd in domotica

  • Voice activated audio

  • ’Alles uit’ modus bij het naar bed gaan

  • Gordijnen die opengaan als het licht wordt

  • Aansturen van elk apparaat in uw woning

  • Advies, installatie en coördinatie van alle elektrische zaken bij nieuwbouw

WhatsApp chat
Call Now Button