Laat u ontzorgen door dé Nederlandse FIBARO expert

Zoekt u een domoticasysteem dat van alle gemakken is voorzien, maar weet u niet wat voor u de beste keuze is? Wilt u zeker weten dat uw systeem op professionele wijze wordt geleverd en geïnstalleerd? Als dé FIBARO expert van Nederland ondersteunen wij u van oriëntatie en ontwerp, tot installeren en instellen. 

Zo kunt ook u straks genieten van het systeem dat uw leven echt makkelijker gaat maken.

Bij Comfortica hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen en installeren van domoticasystemen in woningen en bedrijfspanden. Ontdek zelf hoe wij u kunnen ontzorgen. Zo kunnen we voor u een systeem met de componenten van FIBARO installeren en instellen, maar bent u ook voor het ontwerpen van uw perfecte domoticasysteem bij ons aan het juiste adres.

FIBARO producten overview

Smart home mobiele besturing apps

Waarom FIBARO? Een keuze voor kwaliteit

FIBARO is marktleider op het gebied van componenten voor domoticasystemen. Wereldwijd distribueert het bedrijf naar ruim 80 landen. Die positie heeft hebben ze natuurlijk niet zomaar behaald. De componenten van FIBARO worden wereldwijd gezien als de beste in de markt. Bovendien is FIBARO een van de weinige fabrikanten die zowel de componenten als de controller voor het domoticasysteem zelf maakt

De kwaliteit van de componenten bepaalt natuurlijk in hoge mate de kwaliteit van het systeem, maar ook de installatie en afstelling zijn van essentieel belang. Laat daarom Comfortica uw systeem met componenten van FIBARO installeren en instellen, zodat u zeker bent van een optimale werking. Alleen op die manier haalt u het maximale uit de kwaliteitscomponenten van FIBARO.  

Comfortica als FIBARO expert: van wens tot uitvoering

Bij Comfortica zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de FIBARO expert van Nederland. Regelmatig worden we door het bedrijf zelf ingeschakeld als expert, waarbij we systemen met componenten van FIBARO instellen, of vanaf de basis ontwerpen en installeren.

Met die ervaring en kennis kunnen wij u in het volledige proces ontzorgen. Dat wil zeggen: van het idee of de wens waarmee u rondloopt tot een systeem dat uw leven makkelijker maakt.

Daarbij zoeken we altijd naar de best mogelijke inzet en combinatie van componenten, waarbij uiteraard ook de integratiemogelijkheden van FIBARO optimaal worden benut. Een goed voorbeeld is de combinatie van FIBARO domotica componenten met Satel alarmsystemen. Op die manier ontwerpen we – op basis van uw wensen – het perfecte systeem.

Fibaro demo workshops

FIBARO Home Center 3 Lite en FIBARO Home Center 3

FIBARO instellen: de finishing touch voor een optimale gebruikservaring

Als gecertificeerde FIBARO installateur zijn wij pas tevreden wanneer u dat bent. Dat betekent dat we uw systeem met componenten van FIBARO instellen, zodat u het direct in gebruik kunt nemen. Op die manier kunt u na installatie direct volop van uw nieuwe domoticasysteem genieten.

Een domoticasysteem hoort het leven eenvoudiger te maken, niet ingewikkelder. Voorkom daarom frustratie en laat uw domoticasyteem installeren door Comfortica. 

Door het inschakelen van een gecertificeerde FIBARO installateur verzekert u zich bovendien van gedegen advies en een optimale benutting van alles wat domotica momenteel te bieden heeft. Van het ontwerpen van het ideale systeem, tot het instellen van de componenten voor een optimaal functioneren: bij Comfortica helpen we u aan het domoticasysteem dat uw leven echt makkelijker maakt.

Benieuwd hoe uw perfecte domoticasysteem eruitziet? FIBARO systeem laten installeren of instellen? Of wilt u advies over hoe domotica uw leven kan vereenvoudigen? Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een gecertificeerde FIBARO partner . Bekijk ook welke mogelijkheden Comfortica nog meer voor u in petto heeft.

WhatsApp chat
Call Now Button