Overal in huis of op kantoor goed bereik dankzij uw eigen netwerk – of u nu met 10 of 100 mensen online bent

Van zolder tot uitbouw – Comfortica zorgt dat u overal een goed netwerkbereik heeft. Van het bovenste puntje op zolder tot de overkapping in de tuin.

Vier kinderen die tegelijk aan het Netflixen, YouTuben en gamen zijn, terwijl u net een online vergadering hebt of Webinar aan het hosten bent? Dat is dankzij het netwerkinstallatiepakket van Comfortica geen probleem meer!

Internetbundel geen garantie

Een uitgebreid internetpakket van uw internetprovider staat helaas niet garant voor een goed bereik in uw huis of op kantoor. De isolatiegraad en grootte van uw huis of kantoor, maar ook het – toenemende – aantal slimme gadgets die gebruik maken van het netwerk, hebben namelijk een nadelige invloed op het netwerksignaal.

Toegangspunten

Door echter draadloze toegangspunten op tactische plaatsen – zoals zolder of aanbouw – te installeren, krijgt u een volledig dekkend netwerk in uw huis.

Bevestigd op de muur of het plafond worden de punten middels een kabel verbonden aan de router in uw meterkast. Dit gaat via bestaande buizen; muren of plafonds hoeven dus niet te worden opengebroken.

Altijd voldoende bandbreedte

Dankzij het netwerkinstallatiepakket bent u te allen tijde verzekert van een goed netwerk en voldoende bandbreedte in uw huis of bedrijfspand. Zonder problemen met tien man Netflixen, gamen en online thuiswerken? Comfortica maakt het mogelijk!

  • Volledig naar uw pand ontworpen en aangelegd netwerk

  • Snel internet in elke ruimte van uw huis of bedrijf

  • Combineren van draadloos en bedraad netwerk

  • Genoeg bandbreedte voor vier gamende YouTubers, uw Netflix-verslaving en online thuiswerken.

  • Toeganspunten buiten, zoals in de overkapping achterin uw tuin

  • Installatie van firewall

  • Nieuwbouw? Dan kan uw netwerk ingetekend worden in de bouwtekeningen

WhatsApp chat
Call Now Button