WiFi verbeteren: goed bereik in elke ruimte thuis of op kantoor

Een goed WiFi signaal is in ons dagelijks leven niet meer weg te denken. Natuurlijk wil je dat het draadloos netwerk snel en naar behoren werkt wanneer je thuis gebruik maakt van je smartphone, tablet, televisie en computer. Door WiFi te verbeteren kun je overal in huis snel en veilig internetten, media streamen en films kijken.

Comfortica zorgt er met netwerkinstallatie voor dat slechte WiFi in huis voorgoed tot de verleden tijd behoort. Als je een bedrijf hebt kun je natuurlijk ook niet zonder goed werkend internet. Wil je het WiFi signaal verbeteren in je bedrijfspand? Ook dan ben je bij Comfortica aan het juiste adres!


WiFi verbeteren, een kwestie van een goed netwerk

Om overal WiFi in huis of in je bedrijfspand te hebben, weten we bij Comfortica hoe belangrijk een goed netwerk is. Veelal hebben consumenten het idee dat zij het WiFi signaal versterken door gebruik te maken van een WiFi repeater. Het tegendeel is waar. Door gebruik te maken van een WiFi signaal versterker zal de internetsnelheid juist afnemen. Bij een goed netwerk komt veel meer kijken. Wij zorgen ervoor dat al je apparaten op de juiste manier op het netwerk worden aangesloten om de WiFi te verbeteren.


Laat de WiFi verbeteren en profiteer thuis of op kantoor van de vele voordelen:

 • Volledig ontworpen naar jouw pand en aangelegd netwerk
 • Snel internet in elke ruimte van je huis of bedrijf
 • Combineren van draadloos en bedraad netwerk
 • ​​Installatie van een firewall
 • Nieuwbouw? Dan kan het netwerk worden ingetekend in de bouwtekeningen
 • Toegangspunten buiten, zoals in de overkapping achter in de tuin
 • Genoeg bandbreedte voor meerdere gamende YouTubers, een Netflix-verslaving en online thuiswerken


WiFi verbeteren voor voldoende bandbreedte

WiFi verbeteren zorgt ervoor dat je altijd bent verzekerd van een goed netwerk en voldoende bandbreedte in je huis of bedrijfspand. Zonder problemen met tien man Netflixen, gamen en online thuiswerken? Comfortica maakt het mogelijk door ervoor te zorgen dat je overal WiFi in huis hebt. Op kantoor een online vergadering bijwonen of een Webinar hosten? Door het WiFi signaal te verbeteren beschik je over het razendsnelle internet dat je hiervoor nodig hebt. Wil je het WiFi signaal versterken in je woning of bedrijfspand? Tijdens de intake lopen we samen door je huis of bedrijfspand en bespreken de huidige problemen van het WiFi signaal, de mogelijkheden en jouw wensen. Wij zorgen vervolgens voor de volledige installatie van het netwerk. Zo is er nooit meer sprake van slechte WiFi in huis of op kantoor!


Draadloze toegangspunten die de WiFi verbeteren

Een uitgebreid internetpakket van een internetprovider staat helaas niet garant voor een goed bereik van het WiFi signaal in je huis of op kantoor. De isolatiegraad en grootte van de woning of het bedrijfspand en ook het toenemende aantal slimme gadgets dat gebruik maakt van het netwerk, hebben namelijk een nadelige invloed op het netwerksignaal en zorgen voor slechte WiFi in huis of op kantoor. Door het WiFi signaal te verbeteren met draadloze toegangspunten op tactische plaatsen zoals op de zolder of in een aanbouw, krijg je een volledig dekkend netwerk en overal WiFi in huis of in je bedrijfspand. Wanneer wij het WiFi signaal verbeteren, worden deze draadloze toegangspunten op de muur of het plafond bevestigd met een kabel die is verbonden aan de router in de meterkast. Dit kan meestal via bestaande buizen. Muren of plafonds hoeven dus niet te worden opengebroken om het WiFi te verbeteren.


Een goed WiFi signaal met één draadloos netwerk door het hele pand

Bij Comfortica zorgen we voor een goed WiFi signaal met één draadloos netwerk door het gehele pand. We installeren verspreid over het pand verschillende draadloze toegangspunten, waarna ze worden verbonden aan de router om door het hele huis of bedrijfspand het netwerksignaal te kunnen doorgeven. Om de WiFi te verbeteren wordt een draadloos en bedraad netwerk verbonden, wordt een speciaal gastnetwerk gecreëerd, worden apparaten en een WiFi signaal versterker aangesloten en wordt het netwerk doorgemeten. Natuurlijk wordt ook de netwerkkast netjes afgewerkt achtergelaten. Op de installatie zit één jaar garantie. Wil je hierna een onderhoudscontract om ervan verzekerd te zijn dat je overal WiFi in huis of kantoor hebt? Ook daarmee kunnen we je van dienst zijn. 

De WiFi verbeteren? Tegen een meerprijs kun je ook een firewall laten installeren, in plaats van kabelgootjes de kabels compleet laten wegwerken, een onderhoudscontract voor de software afsluiten of extra toegangspunten laten installeren voor bijvoorbeeld je buitenoverkapping.


WiFi verbeteren in huis of op kantoor: wat komt er bij kijken?

 • Intake
 • Ontwerp en volledige installatie
 • Toegangspunten
 • WiFi repeater
 • Meten signaalsterkte ter voorkoming van dead zones
 • Gastnetwerk
 • Inrichten firewall
 • Na het eerste jaar is een onderhoudscontract mogelijk


Het WiFi signaal verbeteren in je huis of bedrijfspand?

Wil je voor een goed bereik in elke ruimte thuis of op kantoor de WiFi verbeteren? Comfortica maakt het mogelijk! Bij nieuwbouwprojecten kunnen we de netwerkinstallatie op de bouwtekeningen intekenen, zodat tijdens de bouw en installatiewerkzaamheden rekening kan worden gehouden met de locaties van de toegangspunten en andere netwerkonderdelen. Om een goed netwerk te garanderen, werken wij met de producten van het bekende merk Unifi. Maak kennis met de mogelijkheden om de WiFi te verbeteren in ons demohuis in Enschede.

 • Volledig naar je pand ontworpen en aangelegd netwerk

 • Snel internet in elke ruimte van je huis of bedrijf

 • Combineren van draadloos en bedraad netwerk

 • Genoeg bandbreedte voor vier gamende YouTubers, je Netflix-verslaving en online thuiswerken.

 • Toeganspunten buiten, zoals in de overkapping achterin je tuin

 • Installatie van firewall

 • Nieuwbouw? Dan kan je netwerk ingetekend worden in de bouwtekeningen

Georganiseerde kabels bij netwerkinstallatie
WhatsApp chat
Call Now Button