Satel alarmsystemen

Comfortica gebruikt Satel voor haar alarmsysteem installaties

Satel is een zeer gerenommeerd en betrouwbaar Europees merk dat ook goed te integreren valt met uw domotica, in het bijzonder het FIBARO home automation system! De twee merken ondersteunen elkaar op elk denkbaar vlak. Een Satel- alarm is populair en betrouwbaar. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Satel Integra systemen. Maak met een Satel-alarmsysteem uw woning of pand helemaal veilig!

Satel is een begrip

Het merk Satel is een begrip in de wereld van alarmsystemen, en met recht. Een Satel-alarmsysteem biedt veel mogelijkheden. Een populair systeem van het merk is Satel Integra. U kunt zowel een bedraad als draadloos Satel-alarm aan laten leggen. Van eenvoudig en effectief te bedienen via uw telefoon voor bijvoorbeeld uw (vakantie)woning, tot zeer uitgebreid met meerdere toegangscontrolefuncties voor complexere beveiligingszaken.

Geïntegreerd met uw domotica zijn de mogelijkheden eindeloos. Een Satel-alarm kan helemaal naar uw wensen worden aangepast. Elk huis of pand is namelijk anders. Aan de hand van een intake wordt gekeken waar de zwakke plekken zitten en hoe een Satel-alarm ingezet kan worden om uw huis weer veilig te maken. Satel Micra richt zich bijvoorbeeld op de beveiliging van kleine objecten. Zo is er een Satel-alarmsysteem voor elke woning.

Satel Integra en domotica

Een Satel-alarm is goed te koppelen aan uw domotica. Dit zorgt voor nog meer preventieve mogelijkheden. Denk aan ramen of deuren die op slot gaan als het alarm aangezet word, of bijvoorbeeld een aanwezigheidssimulatie. Bij dat laatste wordt de illusie gewekt dat er iemand in huis aanwezig is, wat inbrekers ontmoedigt. 

Satel Integra is daarnaast ook zeer betrouwbaar. Een populair en geavanceerd alarmsysteem is Satel Integra 32. Dit systeem heeft 8 zones on board en kan worden uitgebreid tot 32 zones. De back-up accu verzekert u ervan dat uw Satel-alarmsysteem altijd werkt. Laat u uw Satel Integra alarm integreren met uw home automation, dan zijn uw veiligheidsmogelijkheden eindeloos. 

Combineer een Satel-alarm met een goed camerasysteem

Naast de standaard bewegingsmelders, deursensoren en sirene aangestuurd via een alarmkast en te bedienen via o.a. een bedieningspaneel, kan het Satelalarmsysteem in uw woning makkelijk worden uitgebreid met bijvoorbeeld camera’s. Een camerasysteem zorgt ervoor dat u te allen tijde weet wat er in en om het huis heen gebeurt, waar ter wereld u ook bent. Satel-beveiliging geeft een veilig gevoel.

Automatisch alles vergrendelen

Satel-beveiliging is erg effectief en flexibel. Wordt het alarm geactiveerd, dan kunt u bijvoorbeeld al uw ramen en deuren automatisch laten sluiten en vergrendelen. Of u laat nadat uw alarmsysteem is geactiveerd automatisch een tv aandoen, het licht in uw slaapkamer aangaan of uw – elektronische hond aanslaan. Dit zorgt voor een goede beveiliging van uw huis. De mogelijkheden van een Satel-alarmsysteem zijn eindeloos.

WhatsApp chat
Call Now Button