Satel alarmsystemen

Comfortica gebruikt voor haar alarmsysteeminstallaties de producten van Satel.

Satel is een zeer gerenommeerd en betrouwbaar Europees merk dat ook goed te integreren valt met uw domotica, in het bijzonder het FIBARO home automation system! Beide merken ondersteunen elkaars mogelijkheden op elk denkbaar vlak.

Begrip

Het merk Satel is een begrip in de wereld van alarmsystemen. En terecht. U kunt zowel een bedraad als draadloos netwerk aan laten leggen. Van eenvoudig en effectief te bedienen via uw telefoon voor bijvoorbeeld uw (vakantie)woning, tot zeer uitgebreid met meerdere toegangscontrolefuncties voor complexere beveiligingszaken.

Uitbreiden met camera’s

Naast de standaard bewegingsmelders, deursensoren en sirene aangestuurd via een alarmkast en te bedienen via o.a. een bedieningspaneel, kan het Satel alarmsysteem makkelijk worden uitgebreid met bijvoorbeeld camera’s.

De back-up accu verzekert u ervan dat uw alarmsysteem altijd werkt. Laat u uw alarmsysteem integreren met uw home automation, dan zijn uw veiligheidsmogelijkheden eindeloos.

Automatisch alles vergrendelen

Wordt een bewegingsmelder geactiveerd dan kunt u bijvoorbeeld al uw ramen en deuren automatisch laten sluiten en vergrendelen. Of u laat nadat uw bewegingssensor is geactiveerd, automatisch een tv aandoen, een licht in uw slaapkamer aangaan of uw – elektronische – hond aanslaan.

Heeft u uw systeem uitgebreid met camera’s, dan kan u gelijk zien wat er aan de hand is. Waar ter wereld u ook bent.

Call Now Button
WhatsApp chat