Smart home bioscoop

Thuisbioscoop, de ultieme audio video ervaring

Ben je een filmliefhebber in hart en nieren, kijk je graag urenlang achter elkaar naar je favoriete Netflix-series en krijgen je kinderen van gamen op hun Playstation of Xbox nooit genoeg? Grote kans dat je ervan droomt om je woonkamer te transformeren tot thuisbioscoop. Of wil je misschien zelfs een luxe thuis bios maken van een aparte ruimte in je woning?

Waar je ook voor kiest, het creëren van een sublieme bioscoopervaring begint bij goed geluid en mooi beeld. Met de beste audio video systemen, beamers, schermen, speakers en surround systemen, creëren we bij Comfortica de grote of kleine thuisbioscoop die voldoet aan al jouw wensen en persoonlijke voorkeuren. Ook een volledige home cinema en integratie in een domotica systeem zijn mogelijk. Jouw eigen thuisbioscoop maken? Wij adviseren je graag over de oneindige mogelijkheden!


Waarom een thuisbioscoop laten installeren door Comfortica?

 • Advies over speaker locaties – inbouw en los
 • Advies over keuze audio/video systemen en akoestiek
 • Expert in multiroom audio systemen
 • Volledige home cinema mogelijk
 • Audio en/of video in elke ruimte (door)geschakeld, of juist niet
 • Volledige integratie in domoticasysteem
 • Na eerste jaar onderhoudscontract mogelijk


Geniet in jouw thuis bios van optimaal geluid

Een thuisbioscoop laten installeren door Comfortica betekent genieten van het beste beeld én geluid. Ben je een muziekliefhebber pur sang? Dan klinkt dit je natuurlijk goed in de oren. Want in een thuis bios kun je ook jouw favoriete muziek afspelen, al dan niet in combinatie met videobeelden. Maar waarom zou je alleen een audiosysteem in de woonkamer realiseren als je ook van optimaal geluid in je thuiskantoor, keuken, hobbykamer, slaapkamer en badkamer kunt genieten? Met de multiroom audiosystemen van Comfortica is het mogelijk. Luisteren de kinderen ook eindeloos naar muziek? Dankzij onze audio en video systemen kunnen zij hun Spotify playlist en favoriete YouTube channel vanaf hun smartphones eindeloos streamen in hun eigen kamer.


Een thuisbioscoop maken in een nieuwe woning

Verhuis je binnen afzienbare tijd naar een nieuwbouwwoning of laat je jouw huis grondig verbouwen? Neem het realiseren van een thuisbioscoop dan meteen mee in je plannen en laat je audio en video systeem intekenen op de bouwtekeningen. Op die manier kunnen we bij Comfortica de installatie van de thuisbioscoop voor je aansturen en supervisen. Zo kun jij je focussen op leukere zaken dan contact met de elektricien. Bovendien zijn dan straks ook de tv-kastjes netjes uit het zicht, kunnen tv’s strak tegen de muur worden geplaatst en zijn de speakers volledig geïntegreerd in het  domotica systeem.


De beste audio video ervaring voor bedrijven

Ben je ondernemer en wil je op de zaak een state-of-the-art audio video ervaring of thuisbioscoop realiseren? Ook voor je bedrijf bieden we eindeloze mogelijkheden op het gebied van audio en video systemen. Wil je bijvoorbeeld een omroepinstallatie die in het warehouse even goed is te horen als in de vergaderzaal? Of in elke ruimte dezelfde achtergrondmuziek of hetzelfde videobeeld voor de ultieme customer experience? Bij Comfortica regelen we de beste audio en video belevenis voor jou, je medewerkers en klanten. In elke ruimte.


Thuisbioscoop maken met koppeling aan domotica systeem

Wist je dat je een thuisbioscoop ook kunt koppelen aan een domotica systeem? Onze installateur installeert het thuisbioscoop domotica systeem en sluit jouw huidige apparatuur daarop aan. Via een tablet kun je het systeem eenvoudig bedienen. Met één druk op de knop staat alles – inclusief de audio en video – op de juiste manier ingesteld. Door je thuis bios in je domotica te integreren, geniet je dus in een handomdraai van je favoriete muziek, films en series. Maar met het domotica systeem geniet je van nog veel meer gemak.

Zo zorgt het systeem ervoor dat de verlichting automatisch aangaat zodra je de ruimte van je thuisbioscoop betreedt, dat het projectiescherm automatisch naar beneden gaat en de gordijnen automatisch sluiten. Om vervolgens het licht te doven zodra uw film start. Ook definiëren en programmeren we samen met jou enkele scènes zodat de bediening zo makkelijk mogelijk werkt en perfect is op jouw wensen is afgestemd. Jij hoeft alleen zelf de popcorn nog te pakken.


Uit welke componenten bestaat het thuisbioscoop domotica systeem?

 • Basisunit
 • Inbouw dimmer modules
 • Gordijnrail van zes meter
 • Aansturing van drie apparaten
 • Tablet naar keuze
 • Bewegingssensor
 • Router
 • Inclusief installatie op locatie


Een thuisbioscoop maken met de beste audio en video beleving?

Wil je een grote of een kleine thuisbioscoop creëren in je woonkamer of een andere ruimte in je woning? Het creëren van de ultieme bioscoopervaring begint bij mooi beeld en goed geluid. Met de beste audio video systemen, speakers, surround systemen, schermen en beamers, realiseren we bij Comfortica de ideale thuis bios. Je bent van harte welkom in ons demohuis in Enschede waar we je wensen in kaart brengen en de oneindige mogelijkheden graag aan je laten zien!

 • Advies over speaker locaties – inbouw en los

 • Advies keuze audio/videosystemen

 • Multi-room audiosystemen

 • Audio en/of video in elke ruimte (door)geschakeld. Of juist niet

 • Volledige integratie in domoticasysteem

 • Volledige home cinema mogelijk

 • Na 1e jaar onderhoudscontract mogelijk

WhatsApp chat
Call Now Button