Dé Nederlandse domotica expert

Persoonlijk advies

Installaties op maat

Weten wat de smart home mogelijkheden zijn voor jouw huis? Bezoek het demohuis!

Bezig met het bouwen van je droomhuis? Of staat er een grote verbouwing op stapel? En/of wil je graag weten wat de smart home opties voor jouw huis zijn? Kom naar Comfortica’s demohuis voor een goed beeld van alle mogelijkheden, zodat je straks ultiem kunt genieten in je huis!

Smart home wensen in de praktijk

De nieuw- of verbouw van je huis is het perfecte moment om je te oriënteren op je smart home wensen en mogelijkheden. Niet alleen om wonen zo comfortabel, maar ook zo veilig en energiezuinig mogelijk te maken. Ben je van plan je huis slim te maken, maar weet je eigenlijk nog niet zo goed wat er allemaal mogelijk is? Maak dan eens een afspraak voor een bezichtiging aan Comfortica’s eigen demohuis! Dat is geen een of ander futuristisch huis zoals in The Jetsons, maar een doodnormaal huis in Enschede. Met als enige verschil dat het met je leven meedenkt.

Totaaloplossingen

In het demohuis kan je tal van slimme en geautomatiseerde totaaloplossingen zien die het dagelijks leven makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een knop naast het bed waarmee in een keer alle sloten dichtgaan, de verlichting uit, rolluiken naar beneden en de stroom van opladers af waar geen apparaat aan hangt. Of dat ’s ochtends automatisch op een bepaald tijdstip de verlichting langzaam sterker wordt, de verwarming aangaat, de gordijnen open en in de zomer de airco aan. Ook te zien: een huiskamerbioscoop waarbij automatisch gordijnen dichtgaan en de verlichting zachter als er een film wordt gestart.

Voor de smart home oplossingen in het demohuis wordt gewerkt met kwaliteitsmerk FIBARO. Dit merk heeft namelijk de beste controllers die er op de markt zijn, maar is ook een van de weinige merken die naast controllers ook modules maken – waardoor een goede samenwerking tussen controller en producten gegarandeerd is. In het demohuis zijn aan de FIBARO-controller de compatible producten gekoppeld van het gerenommeerde beveiligingssysteem Satel, de slimme sloten van CES en het draadloze netwerk UniFi.

Met een totaaloplossing van Comfortica ben je gegarandeerd van een goed en veilig geïnstalleerd domoticasysteem. Zonder dat er muren hoeven te worden opengebroken! Je ziet in het demohuis de voordelen van:
– Het UniFi draadloos netwerk
– Een geïntegreerd Satel alarmsysteem en camerasysteem
– Audio/video distributiesysteem van HDAnywhere (geen lelijke kastjes achter de tv)
– Slimme en geautomatiseerde verlichting- en verwarmingsoplossingen
– Slimme en veilige deursloten en garagedeur
– Geautomatiseerde rolluiken
– Slimme CO-sensors en rookmelders
– Huiskamerbioscoop

Maak een afspraak

Op zoek naar een smart home totaaloplossing voor jouw huis? Maar kan je er nog niet echt een voorstelling bij maken? Zou je eerst wel eens willen rondlopen in een slim huis en zien en beleven wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier! Omschrijf hierin duidelijk de status van jouw woning (nieuwbouw, verbouw of enkel smart home upgrade) en aan de hand hiervan plannen we een afspraak, waarna Comfortica aan de hand van jouw wensen en mogelijkheden een totaalplan voor je maakt.

Een kijkje in de keuken van een – doodgewone – smart home? Comfortica maakt het mogelijk.